Mrazivý víkend

06.02.2012 14:14

 

 

a to doslova a do písmene - takový byl  letošní 4. a 5. únor a my jsme ho strávili na výstavišti v Brně, kde se již tradičně konal DUOCACIB. Plusem této výstavy, resp. dvou výstav je pro nás především snadná dostupnost, prakticky za hodinu jsme na místě. Mínusem - a to již několikrát vyzkoušeným je to, že tady prostě nikdy nemáme "štěstí". No a protože štěstí se má pokoušet, tak jsem se rozhodla, že to ještě jednou zkusíme. Přece jenom ten titul Českého šampiona je hodně lákavý. V sobotu posuzovala paní Viera Stloukalová a ta usoudila, že Valda je lepší než náš soupeř a výsledkem byl náš historicky první CAC z mezinárodní výstavy.Takže velká radost! V neděli ji vystřídal  pan Javorčík a ten byl názoru opačného a Valda skončil na druhém místě a do své sbírky res. CAC přidal již pátý! Z toho čtyři máme právě z mezinárodní výstavy a jeden z výstavy klubové. Takže jsme se posunuli o další krůček blíže k cíli. Ale do cíle jsme bohužel opět nedorazili. A tak to zkusíme zase někdy a někde jinde.....

 

výsledky: 

sobota    V1, CAC

posudek : tr pes dobré velikosti, výrazná samčí hlava, upřednostnila bych delší čenichovou partii, výborná horní linie, zadní končetiny by mohly být lépe úhlené, vynikající osrstění.

 

neděle     V2, res. CAC 

posudek: 

 

A zde Valda s medailí a s Ludvíčkem, který mu na výstavách dělá bodyguarda. Né, že by ho Valda potřeboval....ale přece nenechá svého nejlepšího kamaráda doma!